Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Ontmoet kookboekauteur Gintare Marcel!

De Litouwse Gintare Marcel komt naar Nederland. Eind vorig jaar won zij met ‘l’Art de la Table’ de belangrijke Gourmand World Cookbook Award. Kletsen, proeven en je boek laten signeren: het kan aankomend weekend in Den Haag, Rotterdam en Den Bosch.


Met L'Art de la Table won Marcel eind 2015 de Gourmand World Cookbook Award voor beste Mediterrane kookboek van Nederland. Op 28 mei volgt de bekendmaking van de wereldwijde winnaar in deze categorie. Deze culinaire prijs is als de Oscars van de kookboekenwereld. De van oorsprong Litouwse Gintare Marcel woont met haar Franse man deels in Nederland en deels in Zwitserland.  

Hebban interviewde Gintare Marcel in de zomer van 2015 en vroeg naar haar fascinatie voor de mediterraanse keuken: 'Ik hou van de diversiteit in de mediterrane regio, van het pure en eenvoudige tot verfijnd en complex. Op mijn reizen ontdek ik iedere keer weer nieuwe smaken en gerechten. Maar de keuken rond de Middellandse Zee staat voor zoveel meer: slow living, met elkaar delen, tijd maken om met aandacht te genieten. Iets wat wij maar al te vaak vergeten.’  

Aankomend weekend worden drie locaties omgetoverd tot food hotspots in mediterrane sferen. Liefhebbers van de mediterrane keuken kunnen Marcel ontmoeten op de volgende plekken:  


11 maart: Boekhandel Van Stockum Den Haag

Adres: Spui 40
Vanaf 15.00 uur  

12 maart: Kookwinkel Habitas, Rotterdam
Adres: Verlengde Nieuwstraat 179 (Markthal Rotterdam)
Vanaf 13.00 uur  

13 maart: Robbies conceptstore, ’s-Hertogenbosch
Adres: Verwerstraat 33
Vanaf 15.00 uur    
Ben je niet in de gelegenheid om naar een van deze steden af te reizen? Houd Hebban deze maand in de gaten: een winactie met gesigneerde exemplaren volgt!
     

Auteursfoto © Juras Duo PhotographyOver de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Ontmoet kookboekauteur Gintare Marcel!

 

Gerelateerd

Over

Gintare Marcel

Gintare Marcel

Auteur en fotograaf Gintare Marcel is opgevoed met een liefde voor eerlijk en he...

Gesponsorde boeken