Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Ontsnap jij aan de nieuwe thriller 'De escaperoom'?

door Hebban Crew 18 reacties
Een van de populairste uitjes vandaag de dag is een escaperoom. Schrijfster Megan Goldin tilde dit fenomeen naar een hoger plan en schreef er een beklemmende thriller over. Op Hebban lees je nu een fragment!

Zelf noemt schrijfster Megan Goldin haar boek De escaperoom een 'corporate thriller'. Een sollicitatiegesprek bracht de broodnodige inspiratie voor haar om dit ijzingwekkend verhaal op te tekenen, zo schrijft ze in deze column. Zoals je al aan voelt komen, kreeg Goldin niet de baan maar kon ze met haar genante ervaring wel vooruit om thuis een fantastische thriller te schrijven door lyrisch werd ontvangen door collega-auteurs Harlan Coben en Lee Child.

Welkom in de escaperoom.

De opdracht is simpel: kom er levend uit. In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe. Wanneer de vier vast komen te zitten in een escaperoomlift gaat het verschrikkelijk mis. Ze worden gedwongen hun onderlinge wedijver opzij te zetten en gezamenlijk opdrachten uit te voeren om vrij te komen.

Maar naarmate deze onheilspellender worden en er duistere geheimen bloot komen te liggen, wordt de stemming grimmiger. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar? De escaperoom biedt een vlijmscherpe blik op de meedogenloze strijd die zich binnen bedrijven kan afspelen achter de opgehouden schijn van samenwerking en collegialiteit.

De escaperoom is verschenen bij Ambo Anthos uitgevers. Op Hebban lees je nu een fragment uit deze thriller:

Lees hier de Sneak Preview
Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ontsnap jij aan de nieuwe thriller 'De escaperoom'?

 

Gerelateerd

Over

Megan Goldin

Megan Goldin

Megan Goldin werkte als buitenlandcorrespondent voor ABC en Reuters in Azië en ...

Gesponsorde boeken