Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Onvoorwaardelijk, een emotionele rollercoaster

Na het succesvolle tweeluik 'Sterrenhemel' en 'Sterrenregen' is in Nederland het volgende boek van Colleen Hoover verschenen, 'Onvoorwaardelijk'.

Het nieuwe boek van Colleen Hoover, dat in de Verenigde Staten werd uitgegeven onder de titel Ugly Love, werd opnieuw een titel die op de bestsellerlijst van de New York Times terechtkwam. Op 22 mei schreef Colleen Hoover op haar website het volgende bericht: 'Hebben jullie de teaser van Onvoorwaardelijk gezien?'.

Het begon allemaal bij acteur en model Nick Bateman, die op zijn Instagram account een selfie plaatste waar hij met een exemplaar van Onvoorwaardelijk in zijn handen staat. De acteur, die op de shortlist stond om Christian Grey te spelen in de verfilming van de 50 tinten-trilogie, heeft maar één wens. Een film maken van Onvoorwaardelijk. Productiebedrijf Hackybox Pictures is een fundraise-actie begonnen waar fans hun steentje bij kunnen dragen aan de realisatie van dit project.

Wat denk jij, gaat het lukken om het boek van Colleen Hoover naar het witte doek te brengen? Of moet het bij jouw eigen verbeelding blijven?

Over Onvoorwaardelijk:

Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs 'vrienden' is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks. Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen?

Kun je niet wachten om de eerste pagina's van Onvoorwaardelijk te lezen? Lees hier een voorpublicatie.
 Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Onvoorwaardelijk, een emotionele rollercoaster

 

Gerelateerd

Over

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) schreef haar eerste boek Slammed na het horen van een lied...

Gesponsorde boeken