Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Ook dit gaat voorbij

'También esto pasará', de debuutroman van de Spaanse Milena Busquets werd al aan 30 landen verkocht. Arieke Kroes vertaalde de roman naar 'Ook dit gaat voorbij'. Hebban zet dit boek deze week centraal en mag een aantal lezers verblijden met een exemplaar!

Milena Busquets groeide op in een schrijversfamilie en werkte zelf jarenlang als redacteur. Tegenwoordig is ze werkzaam als schrijfster, journalist en vertaler. In Ook dit gaat voorbij brengt ze een ode aan het leven, de liefde en de Middellandse zee, maar vooral bevat dit boek een liefdesbetuiging aan een moeder. Voor dit verhaal putte Busquets uit eigen ervaringen rondom het verlies van haar moeder, die naam maakte als schrijver en uitgever.

Over dit boek:
Blanca is veertig als haar sterke, beroemde en flamboyante moeder na een ziekbed overlijdt. Ze realiseert zich dat ze, ondanks twee huwelijken en twee kinderen, nu werkelijk volwassen dient te worden en haar plek op de wereld moet veroveren zonder ouders om op te leunen. Ze brengt de zomer met haar zoontjes door in het familiehuis in het idyllische kustplaatsje Cadaqués. Alles in het zomerhuis en in het kunstenaarsdorp herinnert haar aan haar moeder en maakt dat Blanca’s verdriet scherp voelbaar wordt. Haar vrienden en (ex-)geliefden proberen haar door praten, lachen, feesten, filosoferen tot de zon op komt, vrijen, ruziemaken, samen lachen en huilen, te laten voelen dat ‘ook dit voorbij zal gaan’.Benieuwd naar Ook dit gaat voorbij ?
Lees hier een fragment!

Goed nieuws voor wie na het lezen van dit fragment meer wil lezen, we verloten een aantal exemplaren van Ook dit gaat voorbij ! Doe mee met de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Ook dit gaat voorbij

 

Gerelateerd

Over

Milena Busquets

Milena Busquets

Milena Busquets (1972) is geboren in Barcelona, waar ze Frans studeerde aan de L...

Gesponsorde boeken