Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Op bezoek bij de Koning!

Koningsdag! Een moment van feest, muziek en spelletjes, maar ook een dag die nieuwsgierigheid oproept. Want hoe zou het zijn om met de Koning op pad te gaan? Het antwoord vind je in ‘De Koning en ik’, een kleurrijk prentenboek. En je kunt het winnen!


In De Koning en ik gaat Sara op bezoek bij de Koning en beleeft zij samen met hem een dag rond Villa Eikenhorst en andere mooie Haagse plekjes. Het op rijm geschreven kinderboek bevat kleurrijke illustraties, waarin onze koning is afgebeeld met een Hollandse leeuwenkop!

De verzen maken het boek ideaal om voor te lezen, terwijl de prachtige  afbeeldingen zorgen genoeg kijkplezier voor jouw kind. Daarna is het tijd om zelf alle Haagse plekken te bezoeken die in het verhaal voorkomen!  

Het verhaal voor De Koning en ik ontstond door de nieuwsgierigheid van Sara, de dochter van schrijfster Ilse de Ruiter. Zij zat samen met een van de prinsesjes op de peuterschool in Wassenaar. Hoe zou het er bij hen thuis aan toegaan, vroeg zij zich af? De Koning en ik biedt fantasierijke antwoorden op haar vragen en liet haar droom uitkomen!Over het boek:
  
Ieder klein meisje heeft weleens prinsessendromen. 
‘Hoe zou het zijn om op bezoek bij onze koning te mogen komen?’ 

De droom van dit meisje kwam echt tot leven. 
Ze mocht samen met onze Koning een typisch Haags ‘Koningsdagje’ beleven.   

In zijn prachtige paleis drinken ze samen een lekker kopje thee, 
En in de bakfiets gaat Skipper de hond ook mee.   

Het is zo’n bijzondere dag, ze hoeft zich geen moment te vervelen,
Kijk maar snel in dit boek, zodat ze haar avontuur met jullie kan delen.      

Giveaway:
Wij mogen één exemplaar weggeven van De koning en ik! Wil je kans maken op dit prachtig leuke boek? Doe dan mee aan de winactie. Je vindt die via het giveaway-kader rechts van dit artikel.

 

Illustraties: (c) Karen WullingsOver de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Op bezoek bij de Koning!

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken