Hebban vandaag

Leesclubs /

'Op straffe des doods' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 153. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Op straffe des doods' van Mats Olsson.

Over Op straffe des doods

Als Harry Svensson na een mislukte date teruggaat naar zijn hotelkamer, ziet hij de deur van een tegenoverliggende kamer op een kier staan. In het bed ligt een luid snurkende man, een bekende artiest. Naast hem ligt een dode vrouw. Harry heeft net zijn baan bij de krant opgezegd als hij op dit verhaal stuit. Hij verdiept zich in de zaak. Maar hij loopt het risico zelf in het verhaal terecht te komen: een paar maanden later wordt er namelijk een soortgelijke moord gepleegd. Het slachtoffer is de vrouw met wie Harry de bewuste nacht van de mislukte date heeft doorgebracht. Het was een volkomen normale afspraak, althans, als je buiten beschouwing laat dat het een SM-afspraak was. Harry raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar, een zoektocht waarbij liever niet de hele waarheid boven tafel mag komen.

Over Mats Olsson

Mats Olsson (1949) is journalist en schrijft al vijf decennia lang over muziek, film, sport, de Verenigde Staten, eten en veel andere dingen in voornamelijk de krant Expressen. Met Op straffe des doods debuteert hij als misdaadschrijver.

Uitgeverij Q stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in. Je vindt het digitale inschrijfformulier in de rechterkolom

2. Vul in het opmerkingenveld:

1) je leeftijd in

2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en

3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.

3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen

Let op!:

  • De inschrijving sluit op zondagavond 4 oktober 2015 om 24:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.


Over de auteur

Cees van Rhienen

317 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Op straffe des doods' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Mats Olsson

Mats Olsson

Mats Olsson (1949) is journalist en schrijft al vijf decennia lang over muziek, ...

Gesponsorde boeken