Hebban vandaag

Nieuws /

Oprah Winfrey schrijft memoires

Van een een boekenclub in een televisieprogramma naar het schrijven van een eigen boek. Oprah Winfrey heeft een contract getekend met Flatiron Books, een imprint van het prestigieuze Macmillan Publishers, om haar memoires uit te brengen.

The Life You Want, zoals de titel van het boek luidt, zal in januari 2017 verschijnen. 'Ik hoop dat ik mensen inspireer en ze ertoe kan zetten om het maximale uit hun leven te halen,' aldus Winfrey. Het boek zal bestaan uit levensverhalen die ze niet eerder met haar publiek heeft gedeeld. Ook haar pijnlijke ervaringen zullen aan bod komen.

Hoewel Winfrey zich in de eerste fase van het schrijfproces bevindt, is er nu al sprake van een flinke deal met haar uitgever. Zo zal ze haar eigen imprint onder Macmillan Publishers krijgen met een focus op non-fictie titels. Bob Miller, uitgever van Flatiron Books, is verheugd dat Winfrey haar eigen imprint krijgt: 'We weten allemaal hoe bijzonder het instinct van Oprah is wanneer het op het kiezen van boeken aankomt. Een bijzonder instinct dat is ontstaan doordat ze haar hele leven al leest en haar liefde voor de kracht van het geschreven woord.' 

(Bron: The Hollywood Reporter)Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Oprah Winfrey schrijft memoires

Gesponsorde boeken