Hebban vandaag

Nieuws /

Oproep: Steun je boekhandel

door Hebban Crew 170 reacties
Misschien heb je het al gezien: er is een ware #steunjeboekhandel-invasie gestart op vrijwel alle social mediakanalen. De campagne die de CPNB samen met haar partners heeft ontwikkeld start morgen met een paginagrote advertentie in de landelijke dagbladen om boekverkopers een hart onder de riem te steken, maar vooral ook om lezers er nog eens op te wijzen dat de deuren van de boekhandels misschien dicht zijn, maar dat achter die gesloten deuren boekverkopers klaar staan om jou en iedereen te helpen aan het boek dat je graag wilt lezen of cadeau wilt doen.

Laat zien dat jij jouw boekhandel steunt. Deel de platen hieronder op jouw tijdlijn op Facebook, Twitter en Instagram of gebruik ze als (tijdelijke) profielfoto, maar nog veel belangrijker:

Koop nú een boek

Kijk op de website van je boekhandel, mail, bel en bestel. Koop je cadeaus voor het hele jaar vooruit of koop een boek dat je zelf al een tijd graag wil hebben. De meeste boekverkopers bezorgen zelf of hebben een enthousiast team van vrijwilligers klaar staan om jouw bestelling razendsnel bij jou thuis te bezorgen. Wacht niet met je nieuwe boeken aanschaffen tot je weer in de boekhandel kunt snuffelen tussen de titels, want die kans krijgt je misschien niet meer. Koop nú een boek en steun je boekhandel.

Waarom is dit zo belangrijk?

Niet alleen de boekhandel wordt bedreigd, ook het boek zelf. Boeken verschijnen omdat boekwinkels ze bij de uitgeverijen bestellen voordat ze gepubliceerd worden, meestal zelfs voordat ze worden gemaakt. Als er minder boekhandels zijn zal het aanbod en de diversiteit van boeken minder groot worden.

www.steunjeboekhandel.nlOver de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Oproep: Steun je boekhandel

 


Gesponsorde boeken