Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Opties voor 'Een klein leven' als televisieserie

Schrijfster Hanya Yanagihara heeft aangekondigd dat er rechten zijn aangekocht van haar roman 'Een klein leven' voor een verfilming in de vorm van een (televisie)serie.

Op haar Instagram-account deelde Yanagihara het heugelijke nieuws met haar fans. 'Veel mensen hebben mij gevraagd naar de mogelijkheden van een verfilming en na maanden mag ik eindelijk vertellen dat er rechten zijn aangekocht.'

Producer Scott Rudin (onder andere bekend door de films The Social Network en No Country for Old Men) zal samen met theater regisseur Joe Mantello verantwoordelijk zijn voor de productie, die uit meerdere afleveringen zal bestaan. Volgens de schrijfster begint nu de zoektocht naar een zender of streaming service die de serie uiteindelijk wil aankopen.

Ze sluit het bericht af met de vraag welke acteur de vertolking van personage Jude op zich moet nemen.

Een klein leven is genomineerd voor de Hebban Awards 2016 in de categorie Beste Roman. Eerder werd de lijvige roman unaniem als 'hot' betiteld door het Hebban boekenpanel.

Bron: InstagramOver de auteur

Soraya Vink

1007 volgers
785 boeken
13 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Opties voor 'Een klein leven' als televisieserie

 

Gerelateerd

Over

Hanya Yanagihara

Hanya Yanagihara

Hanya Yanagihara (1975), groeide op in Hawaii en Texas. Ze werkte in New York bij de uitgeverijen Vintage en Riverhead. Aan haar debuut Notities uit de jungle werkte ze bijna twintig jaar in het gehei...