Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Over wie zou jij fanfiction willen schrijven of lezen?

Iedereen is wel ergens fan van, of het nu een schrijver, band, zanger of zangeres is. Het geeft een goed gevoel om iets over degene te lezen of te horen. Er wordt momenteel veel fanfiction geschreven. Onlangs vroegen we jullie: over wie zou jij fanfiction willen schrijven of lezen?

De antwoorden op de vraag waren heel verrassend. Zo zijn bands beroemd, maar dook er ook een aantal bijzondere namen op.  

One Direction

Veel van de lezers waren het eens. Er moet echt fanfiction over One Direction blijven verschijnen. Deze band is erg bijzonder en er kunnen tal aan verhalen over de artiesten verteld worden. Wel moet het dan geen ‘love triangle’ worden, kwam duidelijk naar voren. Maar niet alleen One Direction is een band die genoemd werd. Ook Pearl Jam, Kensington, Imagion Dragons, The Script, Adèle en niemand minder dan Justin Timberlake zouden een fanfaction verdienen.  

Game of Thrones
Hoe kan de immens populaire serie van G.R.R. Martin ontbreken? Niet natuurlijk. Vooral willen onze lezers meer genieten van Jon Snow en Daenerys. Logisch, want met deze personages kan natuurlijk veel meer gedaan worden dan dat Martin eruit heeft getrokken. Een andere serie waar onze leden iets mee konden, was Vampire Diaries. De verhalen rondom de vampieren zijn nog lang niet verteld. Ook mist iemand Harry Potter. Door middel van fanfiction kan zij nog steeds genieten van de wereld op en rondom Hogwarts.  

Hunks en babes

Het oog wil ook wat. Ook in boekvorm blijkbaar, want Channing Tatum, Josh Hutcherson en Luke van 5 seconds worden genoemd. Koen Verweij zou ook een goede kans maken, want een sporter met zulke sterallures verdient een eigen fanfiction. Ook ons eigen model Lara Stone wordt genoemd. Een dame die zoveel bereikt heeft, mag op deze manier vereerd worden.  

Opvallend

Het meest opvallende antwoord was wel de dame die een fanfiction over haar hond wil schrijven. Haar hondje is haar alles en ze is grote fan van het lieve beest. Ze kan dan ook geen beter hoofdpersonage bedenken dan haar eigen lieve beestje. Try it, lady! Wellicht slaat het aan en creëer je een gat in de markt! 

Fanfiction op Wattpad
Veel fans vertellen dat ze fanfiction op Wattpad lezen. Wattpad is een app waarop manuscripten geplaatst kunnen worden. Lezers kunnen dan meedenken en commentaar geven. Veel beginnend auteurs plaatsen daar hun fanfiction ter beoordeling.
Ben je fan van fanfiction? Dan is het wellicht een idee hier eens een kijkje te nemen. Of wil je jouw manuscript eens laten lezen door fans van over heel de wereld? Wacht dan niet. Wie weet wordt je binnenkort wel benaderd door een goede uitgeverij!    Over de auteur

Diana Mom

319 volgers
1962 boeken
96 favoriet


Reacties op: Over wie zou jij fanfiction willen schrijven of lezen?

 

Gerelateerd

Over

Anna Todd

Anna Todd

Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebbe...

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...

Gesponsorde boeken