Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Paagman is eerste Hebban Boekhandel van de Maand

door Sander (Hebban Crew) 2 reacties
Vanaf vandaag, vrijdag 1 april, is de bekende Haagse boekhandel Paagman de primaire boekverkoper op Hebban. De Boekhandel van de Maand is het nieuwste initiatief van boekensite Hebban om het boekenvak een welverdiend duwtje in de rug te geven.

Over Paagman

Paagman is de grootste boekhandel van Den Haag en organiseert met regelmaat uiteenlopende interactieve en bijzondere evenementen met auteurs en muzikanten. Zo zijn onder andere Herman van Veen, André Kuipers, Ellen ten Damme, Kees van Kooten en Ruby Wax te gast geweest. 

Paagman opende in 2011 de grootste kinderboekwinkel van het land, Villa Paagman. Daarnaast heeft Paagman een postbalie, muziekafdeling, kantoorvakhandel en Kicking Horse Café, waar heerlijke koffie, taarten, broodjes en salades worden geserveerd. Sinds 2014 heeft Paagman ook een vestiging in het centrum van Den Haag.

Bestel in april je boeken via Hebban bij Paagman en de omzet gaat volledig naar de Haagse boekhandel. Gebruik actiecode 'hebban-april' voor gratis verzending! Klik hier voor de evenementen en het laatste nieuws over Paagman.

Boekhandel van de Maand: jij hebt invloed!

De keuze van de boekhandel wordt bepaald door de redactie van Hebban, maar lezers hebben grote invloed hierop. Zij kunnen ‘love letters’ insturen om hun favoriete boekhandel voor te dragen. Ook kunnen boekverkopers hun eigen winkel nomineren.

Bedenker en hoofdredacteur Sander Verheijen: ‘Boekhandels kunnen zich nu eenmaal niet onderscheiden op prijs, maar des te meer op servicegerichtheid, inhoudelijkheid en creativiteit. De boekverkopers die hun nek uitsteken en het gewoon beter willen doen dan al die anderen willen we graag belonen met een exclusief en uniek podium op Hebban én de omzet van de boekenverkoop die tijdens de maand via onze site gegenereerd wordt.’

Hebban vraagt dus geen afdracht per verkocht artikel maar verlangt wel een tegenprestatie van de geselecteerde boekverkoper, in de vorm van een actieve promotie van Hebban in de winkel. Hebban stelt hiervoor reclamemateriaal (posters, boekenleggers en stickers) beschikbaar.
 

Boekhandel van de Maand in mei

De redactie maakt rond 10 april bekend welke boekhandel in mei de Hebban Boekhandel van Maand is. Meld je aan voor de Lunchupdate en blijf automatisch op de hoogte van het laatste Hebbannieuws.Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1056 volgers
471 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Paagman is eerste Hebban Boekhandel van de Maand

 

Hebban Spots

Paagman

54 volgers

Met twee grote winkels, in Scheveningen en het centrum van Den Haag, is er altijd wel een vestiging van Paagman in de buurt. Paagman is de grootste boekhandel van Den Haag en organiseert met...

Gesponsorde boeken