Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Paniek: De inzet is hoog, maar de prijs die ze moeten betalen is vele malen hoger.

Het nieuwe jaar is begonnen, een nieuw jaar vol boeken, weggeefacties, recensies, interviews en natuurlijk het wekelijkse boek van de week. En we beginnen 2015 met een enorm spannend boek van Lauren Oliver, genaamd: 'Paniek'. Spannend, meeslepend en vol actie.

Over Paniek
In Paniek draait alles om een spel. Een spel gespeeld door de leerlingen die net hun diploma hebben gehaald en door middel van De Sprong zich plaatsen voor Paniek. Een spel dat de hele zomer doorgaat.

Paniek is niet zomaar een spel, het is een verboden spel. Eén vol gevaar, met uitdagingen die kunnen leiden tot ernstige verwondingen of erger, de dood. Maar ook een spel waarin veel gewonnen kan worden. Die auto die de winnaar altijd al wilde of een financiële stimulans voor een gedroomde carrière, zelfs de kans op een nieuw leven, een nieuwe start, ver weg van Carp waar alles verrot en ellendig lijkt te zijn. Er is veel mogelijk met het geldbedrag dat de winnaar krijgt als hij of zij als laatste overblijft. Maar daar moeten de deelnemers dan wel iets voor doen. Deelnemers met geheimen die hen motiveren om verder te gaan en alles ervoor overhebben om te winnen.

Over de auteur:
Paniek is geschreven door auteur Lauren Oliver. Zij studeerde af aan de University of Chicago en volgde een Master of Fine Arts aan New York University. Oliver werkte eerst bij een uitgeverij, maar is inmiddels fulltime schrijfster. Als  auteur van de New York Times-bestseller Voor ik val, een Publishers Weekly Best Book of the Year en de Delirium amoris-trilogie, die in meer dan 32 landen is verschenen en waarvan meer dan één miljoen boeken werden verkocht, heeft ze inmiddels haar strepen verdiend. Momenteel woont en werkt Oliver in Brooklyn, New York.Over de auteur

Natasza Tardio

259 volgers
280 boeken
34 favoriet
Auteur


Reacties op: Paniek: De inzet is hoog, maar de prijs die ze moeten betalen is vele malen hoger.

 

Gerelateerd

Over

Lauren Oliver

Lauren Oliver

De Amerikaanse Lauren Oliver werkte bij een uitgeverij en is nu fulltime schrijf...

Overig

Gesponsorde boeken