Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Popster Prince schrijft memoires

Prince werkt aan zijn autobiografie, die volgend jaar op de markt moet komen. De 57-jarige popster uit Minneapolis zei vrijdag op een bijeenkomst in New York dat het boek begint bij 'zijn vroegste herinneringen' en 'hopelijk' doorgaat tot het optreden dat hij tijdens de Super Bowl gaf in 2007.

Het boek draagt voorlopig de titel The Beautiful Ones, naar het gelijknamige nummer op het Prince' album Purple Rain uit 1984. Het boek wordt uitgegeven door Spiegel & Grau, een imprint van uitgeefconcern Random House. Volgens de uitgever zal het boek verhalen bevatten over de muziek van de superster, de familie die hem vormde en 'de mensen, plaatsen en ideeën die zijn creatieve geest aanwakkerden'.

In de New York Times zei Prince dat 'de goede mensen bij Random House' hem een aanbod deden dat hij niet kon weigeren. De zanger zei dat hij aan het boek werkt samen met 'Brother Dan', een verwijzing naar Dan Piepenbring, een webredacteur bij The Paris Review. 'Hij is een goede criticus en dat is wat ik nodig heb. Hij zegt niet overal ja en amen op.'

(Bron: BBC)Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Popster Prince schrijft memoires

 

Gesponsorde boeken