Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Presentator Graham Norton debuteert met thriller over dorpsmoord

door Hebban Crew 3 reacties
The House of Books heeft de vertaalrechten verworven van 'Bewaring', het romandebuut van één van de meest spraakmakende talkshowpresentatoren van dit moment: Graham Norton. Het boek ligt op 11 november in de winkel.

Met zijn The Graham Norton Show heeft de Britse tv-ster internationaal een groot publiek aan zich gebonden. De show is ook in Nederland populair.

Bewaring heet zijn eerste spannende roman. Volgens de uitgeverij kan de lezer 'een vernuftig verhaal over liefde, geheimen en verlies' tegemoet zien. Het boek ademt de sfeer van de tv-serie Midsomer Murders. In Bewaring laat Graham Norton bovendien zien dat zijn uitstekende gevoel voor humor verder reikt dan zijn tv-show, zo wordt beloofd. 'De spanning en fijnzinnige karakterschetsen worden afgewisseld met typisch Britse onderkoelde grappen.' 

Het verhaal speelt zich af in Duneen, een rustig dorpje, ver genoeg verwijderd van de grote steden om z’n eigen charme te hebben behouden. Onder de inwoners bevindt zich de zwaarmoedige politieagent PJ, die een eenzaam, monotoon leven leidt en van maaltijd naar maaltijd leeft. Tot nu. Wanneer er een duistere ontdekking wordt gedaan op een bouwplaats bij de oude school, worden er lang verzwegen geheimen geopenbaard en komen oude twisten boven water, en blijkt het rustige, ooit onschuldige en in zichzelf gekeerde dorpje een duistere en inhalige kant te hebben.

Bron: PersberichtOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Presentator Graham Norton debuteert met thriller over dorpsmoord

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken