Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Proeverij: Natuurlijk lekker basiskookboek

Vrijdag 10 april vond bij het Kookpunt in Rotterdam de feestelijke presentatie plaats van het Natuurlijk Lekker basiskookboek van Monique van der Vloed. In de grootste kookwinkel van Rotterdam en omstreken werden de gasten onthaald op natuurlijk lekkere hapjes. Natascha van der Stelt proefde de sfeer (en de hapjes) en schreef het verslag voor Hebban Culinair.

Op Facebook heeft natuurvoedingsdeskundige Monique van der Vloed de groep Dat maken we natuurlijk lekker zelf opgericht, die inmiddels ruim 18.000 leden heeft. Een deel hiervan was deze middag naar Rotterdam gekomen voor de feestelijke presentatie. In het volle theater van het Kookpunt kreeg Monique van der Vloed het eerste exemplaar van het Natuurlijk Lekker basiskookboek overhandigd uit handen van haar uitgever Bob van Duuren.
In haar speech vertelde ze dat ze erg blij is met deze uitgave. Ongeveer tweeëneenhalf jaar geleden had zij zelf de eerste uitgave van dit boek uitgegeven. Nu had ze van uitgeverij Van Duuren de kans gekregen om het boek nog een keer te maken en deze keer helemaal zoals ze oorspronkelijk in gedachten had. Het was voor Monique een droom die uitkwam. Ze bedankte de fotografe voor de mooie foto’s. Ze hadden samen hard gewerkt maar ook veel lol gehad.
Na de speech van uitgever Bob van Duuren was het tijd voor de natuurlijk lekkere hapjes van Monique. Ze had schalen vol champignonbitterballen en havermoutkoekjes gebakken.
En voor iedereen was er een rijk gevulde goodie bag met onder meer Keltisch zeezout, stevia en een prachtig moestuinboek.Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Proeverij: Natuurlijk lekker basiskookboek

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken