Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Prometheus koopt rechten gewilde liefdesroman

Uitgeverij Prometheus heeft na een veiling de rechten verworven voor 'The Light We Lost', een roman over de liefde geschreven door de Amerikaanse auteur Jill Santopolo, meldt Boekblad.

De roman is binnen drie weken al aan acht landen verkocht, waaronder Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Brazilië. Opmerkelijk deze internationale aandacht. Het gebeurt niet vaak dat een grote titel als deze tijdens de vakantieperiode overal zo snel geveild wordt.

The Light We Lost is het verhaal van een driehoeksverhouding, over een vrouw die een keuze moet maken tussen twee geliefden: haar grote jeugdliefde Gabriel, die haar verliet om als oorlogsfotograaf de wereld rond te trekken maar met wie ze altijd een hartstochtelijke relatie heeft behouden, en haar echtgenoot Darren, met wie ze inmiddels twee kinderen heeft. 

Jill Santopolo heeft volgens haar website twaalf jeugdboeken en twee boeken voor tieners op haar naam staan. Met The Light We Lost richt ze zich voor het eerst op volwassenen als doelgroep.  

Bron: BoekbladOver de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Prometheus koopt rechten gewilde liefdesroman

 

Gesponsorde boeken