Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

Qualityland, een roman zoals je nog niet eerder las (met leesclub-inschrijving)

door Hebban Crew 1 reactie
In 2018 verscheen De Kangoeroekronieken, een roman in stukjes, van Marc-Uwe Kling. In de leesclub rond dat boek bleek Kling een 'love it or hate it'-stijl te hebben. Over enkele dagen verschijnt een nieuwe vertaling van een van zijn boeken, Qualityland. Laat je verrassen door deze roman, lees een fragment en zit je in het 'love it'-kamp, schrijf je dan snel in voor de leesclub!

Alle openstaande leesclubinschrijvingen:

 

Qualityland

Welkom in QualityLand, het beste en meest geavanceerde land ter wereld! Hier draait alles om het optimaliseren van je leven. QualityPartner vertelt je wie het beste bij je past en zelfrijdende auto’s weten precies waar je naartoe wilt. Werk, vrije tijd en relaties, alles wordt door algoritmes bepaald.

De inwoners van QualityLand vertrouwen zozeer op de objectiviteit en doeltreffendheid van moderne technologieën, dat er zelfs een androïde in de race is voor het presidentschap. Maar als het systeem zo perfect is, waarom zijn er dan drones met vliegangst en vechtrobots met een posttraumatische stressstoornis?

Benieuwd geworden naar deze bijzondere roman? Lees een fragment via onderstaande link!

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Qualityland verschijnt op 25 april bij Uitgeverij De Harmonie.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?Over de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Qualityland, een roman zoals je nog niet eerder las (met leesclub-inschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Hebban Spots

Qualityland

15 volgers

Welkom bij de leesclub rond Qualityland van Marc Uwe Kling ( Uitgeverij De Harmonie B.V). Deze leesclub is afgesloten met een gemiddelde waardering van: 3,7 sterren


Gesponsorde boeken