Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Quick Tour: Met Hebban lees je meer én leuker.

door Hebban Crew 2 reacties
Hebban is niet alleen de grootste, maar ook de leukste en gezelligste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. In deze quick tour leggen we je uit wat de Hebban Reading Challenge zo leuk maakt.

Meer én leuker lezen met de Hebban Reading Challenge.

De Hebban Reading Challenge is een fijne stok achter de deur om meer te gaan lezen. Het principe is simpel. Kies het aantal boeken dat je dit jaar wilt lezen en wij zorgen er met z'n allen voor dat je meer mooie boeken zult ontdekken. Af en toe organiseren we exclusieve giveaways voor deelnemers aan de challenge. Op dit moment doen al meer dan 7500 lezers mee aan onze challenge. 

Ter inspiratie hebben we twaalf categorieën bedacht waar we er maandelijks een van uitlichten en speciaal voor de die hard lezer hebben we een XXL Challenge ontwikkeld. 

De Hebban Boekenapp 

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge bijhouden. Je moet wel even op de website van Hebban de Challenge starten en je leesdoel ingeven, maar daarna kun je in de app bijhouden welke boeken je hebt gelezen voor de Challenge. 

Zoek het boek op via de zoekbalk (of de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge 2019 aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

 

 

De populairste features op Hebban

Word lid van de grootste en leukste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen.

  • Doe mee aan de Hebban Reading Challenge
  • Schrijf je in voor leesclubs
  • Beheer de boeken die je nog wilt lezen en al gelezen hebt
  • Volg je favoriete schrijvers en blijf op de hoogte
  • Beoordeel boeken en schrijf recensies

 

Ik wil lid worden!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Quick Tour: Met Hebban lees je meer én leuker.

 

Hebban Spots

Hebban helpt

44 volgers

Dit is je hulplijntje voor heel Hebban. Hoe werkt dit, hoe werkt dat? Waar vind je het een en waar vind je het ander? Onder leiding van onder andere Gigi en Greet kun je hier meer ontdekken over hoe...

Gesponsorde boeken