Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Raadselachtige boomhut

Wie kent de bizarre boomhut niet die regelmatig met meerdere verdiepingen wordt uitgebreid? Na 13, 26 en 39 verdiepingen reikt hij nu bijna de hemel in: onlangs verscheen ‘De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen’. Andy Griffiths en Terry Denton slagen er wederom in hilarische taferelen te schetsen.


De boeken over de Waanzinnige Boomhut staan steevast in de bestsellerlijsten. In Australië werden er honderdduizenden exemplaren van verkocht. De vrolijke, kleurrijke illustraties en de aanwezige humor maken de serie voor kinderen een feest om te lezen. De meesterlijke vertaling van Edward van de Vendel doet de rest.  

Nu is er een vierde boek in de serie, waarin de boomhut wederom is uitgebreid. Wat dacht je van de ‘meloenensmijtruimte’, de ‘kettingzaagjongleerverdieping’ en het ‘maak-je-eigen-pizza-paviljoen’? Toch is het niet alleen maar feest, want er moet ook gewerkt worden. Uitgever meneer Grootneus verwacht een nieuw boek. Maar waar is hij eigenlijk? Het Raadsel van de Vermiste Meneer Grootneus is een feit. Gelukkig hebben Andy en Terry de beschikking over een hypermodern detectivebureau!

Hoe komen de schrijvers erop? Precies een vraag die kinderen afgelopen zaterdag aan Andy Griffiths kon stellen. Hij was voor een speciale persconferentie bij Boekhandel Paagman in Den Haag, waar hij antwoord gaf op de prangende vragen van zijn jonge lezers. Uiteraard signeerde hij het boek. Eerder die dag interviewde Natasza Tardio de auteur bovendien, het gesprek is uiteraard gauw te lezen op Hebban Junior. Houd de portal dus in de gaten!   


Over het boek:
De waanzinnige boomhut is de absolute nummer 1! Het megalomane succes gaat verder. De Waanzinnige boomhutreeks veroverde Australië, Nederland en Vlaanderen en nu ook de rest van de wereld.  

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry is weer groter geworden! Er zijn 13 nieuwe verdiepingen, met dit keer onder andere een meloenengooi-ruimte, en golvenmaker, een levend Slangen- en- Ladders-spel (met echte Ladders en echte Slangen!), een wortelkanon met raketontsteking, een Opleidingsinstituut voor Ninjaslakken en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur, en dat is maar goed ook, want Andy en Terry moeten een groot raadsel op zien te lossen - Meneer Grootneus is verdwenen!!!  Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Raadselachtige boomhut

 

Gerelateerd

Over

Andy Griffiths

Andy Griffiths

Andy Griffiths is een populaire Australische kinderboekenschrijver. Hij debuteer...

Terry Denton

Terry Denton

Terry Denton is een Australisch auteur en illustrator. Hij werkte vaak samen met...

Gesponsorde boeken