Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award

door Hebban Crew 1 reactie
Van Ditmar, Hebban en de Stichting ter bevordering van het fantastische genre organiseren samen de Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award 2017. Deze publieksprijs gaat op zoek naar het beste Engelstalige fantastische boek van het afgelopen jaar. Tot 25 februari kun je je favoriete boeken nomineren voor de shortlist.

De Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De kanshebbers voor deze Award zijn de best verkopende boeken uit 2016 (met uitzondering van de eerder verschenen eversellers). Heb jij een ontzettend goed Engelstalig boek gelezen dat ontbreekt in deze lijst, maar dat wel recent is uitgebracht? Dan kun je dat zelf nog opgeven op het stemformulier. Op 8 april 2017 wordt de Award uitgereikt in het Compagnietheater in Amsterdam, tijdens de Dag van het Fantastische Boek georganiseerd door de Stichting ter bevordering van het fantastische genre. Zij reikt dan tevens de Harland Award Romanprijs (voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige genre boek) uit en maakt de winnaars bekend van de populaire verhalenwedstrijd.

De organisatoren

Van Ditmar is de grootste importeur van Engelstalige boeken in Nederland. Ready to Read is hun driemaandelijkse brochure, waarin alle nieuwe releases uitgelicht worden voor de boekhandels, maar ook voor de lezers. Wil je een gratis jaarabonnement op Ready to Read, schrijf je dan hier in.

Hebban is sinds de zomer van 2016 gestart met het bespreken van Engelstalige boeken. Sciencefiction en fantasy zijn daar een stevig deel van.

De Stichting ter bevordering van het fantastische genre promoot sciencefiction en fantasy in de Lage Landen en richt zich naast de Nederlandstalige auteurs en lezers ook op de verbinding met de liefhebbers van Engelstalige boeken, in de hoop en verwachting dat het fantastische genre in de Lage Landen zal blijven groeien in populariteit.

Stem nu!

De stempagina is nu geopend en je kunt je stem uitbrengen op jouw favoriete boek! Stemmers maken bovendien kans op mooie prijzen.

Nomineer je favoriete Engelstalige boek!Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award

 

Gesponsorde boeken