Hebban vandaag

Nieuws /

Recenseer jouw Vergeten Boek en win een gratis ebook (tot 15 november)

door Hebban Crew 52 reacties
Van 20 tot en met 26 oktober organiseert Hebban voor de tweede keer de Week van het Vergeten Boek. Klim in je boekenkast en ga op zoek naar dat ene boek dat je zo ontzettend graag wilde hebben en lezen, maar dat nog steeds ongelezen op de plank staat. Recenseer het en win een gratis ebook!

Iedere lezer heeft er wel een: dat ene boek dat al jaren in een hoek van je boekenkast ligt te verstoffen, terwijl je er zó enorm naar uitkeek om het te lezen. Hebban daagt je uit om dit exemplaar nu toch eens op te pakken. En om dat duwtje in de rug te geven, zorgt de Hebban-redactie natuurlijk voor een leuke beloning.  

Het Vergeten Boek:
definitie: een boek dat al heel lang in het bezit is, een hoge notering op de wil-ik-lezen-lijst heeft, en toch nog steeds ongelezen in de kast staat  

Meld je aan!

Ga jij de komende weken aan de slag met jouw Vergeten Boek? Laat het ons weten! Klik op onderstaande knop om je in te schrijven.

Nu inschrijven

Iedereen die vóór 15 november een recensie van zijn of haar Vergeten Boek op Hebban achterlaat, krijgt de keuze uit drie ebooks! Deel jouw recensie met ons via onderstaand formulier.

Fill out my online form.

Let op: Zorg ervoor dat beide formulieren voor 15 november zijn ingevuld. Alleen lezers die zich hebben aangemeld en een recensie achterlaten van hun vergeten boek hebben recht op een gratis ebook.  

De Week van het Vergeten Boek

Tijdens de Week van het Vergeten Boek van 20 t/m 26 oktober a.s. kun je de ervaringen van andere veellezers en auteurs lezen, inspireren boekverkopers je met hún vergeten boeken en delen we de resultaten van de enquête.  Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Recenseer jouw Vergeten Boek en win een gratis ebook (tot 15 november)

 


Gesponsorde boeken