Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Recensieweken | Tip een mooie recensie

door Hebban Crew 52 reacties
Tijdens de Recensieweken staat Hebban volledig in het teken van het schrijven van boekrecensies. Deze zomer is hét moment om je vaardigheden hierin te verbeteren of er voor het eerst mee te beginnen. De komende vier weken vind je twee keer per week een uitgelichte lezersrecensie die het bewonderen waard is en we hebben jouw hulp nodig om ze te vinden. Tip nu de mooiste, leukste en meest verrassende lezersrecensies.


Tijdens de Recensieweken van 8 juli tot en met 4 augustus vliegen de recenseertips je om de oren. Je kunt ze echt overal op Hebban voorbij zien komen, of je nu een artikel leest, op een boekpagina kijkt of door de Verwacht-lijst aan het speuren bent op zoek naar nieuwe boeken. Daarnaast vind je maar liefst vier keer per week een recensie-artikel op Hebban. Twee keer plaatsen we een geslaagde lezersrecensie om uit te lichten (én te belonen met een boekenbon van €50,-) en twee keer een gewillige recensie die een gratis redactieronde van ons krijgt.

Tip een bewonderenswaardige recensie

Er worden op Hebban gemiddeld zo'n 3600 lezersrecensies per maand geschreven bij meer dan 2000 boeken. In totaal zijn er op Hebban maar liefst 307.000 boekrecensies te lezen, die allemaal door leden van de Hebban lezerscommunity zijn geplaatst. Tijdens de Recensieweken gaan we op zoek naar de mooiste, leukste en meest verrassende recensies om uit te lichten. Dat mogen ook recensies zijn die het betreffende boek een lage score geven, want een goede kritische recensie kan immers even mooi en informatief zijn als een positieve recensie.

Daar hebben we wel jouw hulp voor nodig: ben jij een prachtige recensie tegengekomen en wil je die met Hebban delen? Tip het ons! Vier weken lang selecteren we twee keer per week uit alle aangedragen lezersrecensies een heel mooie lezersrecensie die we in een artikel uitlichten én bovendien belonen met een boekenbon van €50,-. Zo maken we een aantal lezers blij met hun – tot nu toe – verborgen talent in het recensieschrijven én introduceren we ze in de Hebban community als lezers die je in de gaten moet houden. Als hun smaak bij die van jou past, heb je zomaar een persoonlijke boekensmaaktester gevonden die jou aan je volgende keuze helpt.

Tip een mooie recensie

Heb je een toffe, verrassende of mooie lezersrecensie gelezen die jou enthousiast maakt en wil je het delen met de rest van Hebban? Plaats de link van de recensie die je wilt opdragen in een reactie onder dit artikel en vertel wat jij er zo mooi of goed aan vindt.

  • De door jou getipte recensie moet op Hebban staan
  • De door jou getipte bevat minimaal 200 woorden
  • Kies een recensie die in 2024 is geplaatst
  • Het boek dat wordt gerecenseerd mag wel ouder zijn
  • Het maakt niet uit welk genre het boek heeft
  • Het maakt niet uit hoeveel sterren het boek heeft gekregen
  • Je mag de hele Recensieweken-periode een mooie recensie tippen
  • Je mag niet je eigen recensie tippen
  • Vergeet je motivatie niet, met alleen een linkje doen we niets

Meld jouw tip hieronder aan!Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Recensieweken | Tip een mooie recensie