Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Recepten uit het Natuurlijk lekker basiskookboek

Afgelopen week verscheen het 'Natuurlijk lekker basiskookboek', waarin Monique van der Vloed laat zien hoe je puur en gezond kunt genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediënten. Op Hebban Culinair delen we een paar recepten uit het boek met je.

Over Monique van der Vloed
Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep Dat maken we natuurlijk lekker zelf met ruim 17.000 leden. Eerder schreef zij Natuurlijk Lekker Bakken, een bakboek met 400 recepten voor zoete én hartige taarten, koekjes en ander heerlijks met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Over Natuurlijk lekker basiskookboek
In het Natuurlijk lekker basiskookboek vind je recepten voor ieder moment van de dag, van ontbijt tot diner. De recepten uit dit boek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten. Het Natuurlijk lekker basisboek bevat de natuurlijke versies van populaire gerechten zoals hachee, pizza, ontbijtkoek, gehaktballen, loempia's, brownies, candybars en pindakaas.

Klik hier voor de recepten voor onder meer chocoladekoekjes, oma's appeltaart, vietnamese loempia's en snelle banaanpannenkoekjes.Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Recepten uit het Natuurlijk lekker basiskookboek

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken