Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Advertorial /

Rechercheur Amos Decker is terug! Lees een sneak preview van 'Ondergronds' van David Baldacci

De Amerikaanse bestsellerauteur David Baldacci is een van de meest succesvolle thrillerschrijvers van dit moment. Hij debuteerde in 1996 met 'Het recht van de macht' en verkocht sindsdien miljoenen exemplaren van zijn thrillers. Zijn nieuwe boek 'Ondergronds' verscheen vorige maand. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je alleen vandaag een van de drie ebook exemplaren winnen!

De thriller is een nieuw deel in de seriereeks rondom rechercheur Amos Decker, die sinds een klap tegen zijn hoofd een ijzersterk geheugen heeft waardoor hij niks meer kan vergeten. Het eerste boek met Decker in de hoofdrol, De geheugenman, werd gepubliceerd in 2015 en Ondergronds (vertaald door Jolanda te Lindert) is alweer het zesde deel.

Over Ondergronds

Amos Decker en zijn FBI-collega Alex Jamison worden naar het plaatsje London in North-Dakota gestuurd. Daar komen ze er al spoedig achter dat het door gas- en oliewinning snel groeiende stadje een broeinest is van problemen. De enorme voorraad schaliegas in de bodem trekt een diverse groep nieuwkomers aan die stuk voor stuk van plan zijn zo snel mogelijk rijk te worden. Deze plotselinge groei levert een hoop trammelant op, van vechtpartijen en drugs tot prostitutie en… moord.

Decker en Jamison zijn ingevlogen om de dood te onderzoeken van Irene Cramer. Op haar lichaam is een autopsie uitgevoerd en vervolgens is het stoffelijk overschot in de wildernis gedumpt. Het is het begin van een zaak die van eigenaardigheden aan elkaar hangt. Wanneer de twee onderzoek doen naar het slachtoffer, blijkt dat zij ’s nachts als prostituee werkte en overdag als lerares op de school van een religieuze sekte. En die sekte is gehuisvest op een terrein dat nog niet zo lang geleden het eigendom was van een ultrageheime faciliteit van de luchtmacht.

Iedereen in London – van de keiharde zakenman tot de louche ambtenaar en de religieuze buitenstaander – lijkt een geheim te hebben. Wanneer er een nieuwe moord wordt gepleegd, moet Decker al zijn kwaliteiten als detective inzetten en terugvallen op zijn exceptionele geheugen om de zaak tot een goed einde te brengen. Daarbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek…

Leesfragment

Benieuwd naar het boek? In dit leesfragment lees je alvast de eerste drie hoofdstukken.

Leesfragment Ondergronds

Winnen

Benieuwd wat Amos Decker in dit zesde deel mee gaat maken? Hebban mag alleen vandaag drie epubs weggeven van Ondergronds. Via onderstaande button ga je naar de winactie.

Naar de winactie

YouTube

In deze video interviewt thrillerauteur Gregg Hurwitz Baldacci over het schrijverschap en zijn nieuwste boek (de video is in het Engels).Over de auteur

Hebban Crew

2542 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Rechercheur Amos Decker is terug! Lees een sneak preview van 'Ondergronds' van David Baldacci

 

Gerelateerd

Over

David Baldacci

David Baldacci

David Baldacci (1960) studeerde politicologie aan de Virginia Commonwealth Unive...