Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Rijke oogst is Kookboek van de Maand September

Iedere maand kiezen Fusina Verloop (organisator Kookboek van het jaar verkiezing) en Ronald de Nijs (culinair journalist) een kookboek uit en geven dat de eretitel Kookboek van de maand. Het kookboek moet zowel toonaangevend zijn als er voor te zorgen dat lezers meteen naar de keuken willen gaan om te koken uit dit kookboek van de maand.
Rijke oogst is Het Kookboek van de Maand September.


De Britse Alys Fowler schrijft in Rijke oogst, Kookboek van de Maand, uitgebreid over planten, oogsten, inmaken, drogen, inleggen, fermenteren, invriezen en conserveren. En ze weet waar ze het over heeft. Fowler begon als tiener met tuinieren en studeerde aan de Royal Botanical Gardens in Londen. Bovendien was ze niet alleen mede-presentator van het BBC-programma Gardeners’ World, maar ook had ze haar eigen televisieserie, The Edible Garden. 

Met de vele recepten, afkomstig uit internationale keukens, kun je iedere keer weer iets anders uit de voorraadkast halen. Rijke oogst bevat klassiekers als aardbeienjam en ingemaakte augurken, maar ook receptuur voor minder bekende lekkernijen. Wat denk je van fruitleer, boeren- en bietenkoolchips of suikervrije pompoenjam? En spannend: tafelzuur met bier, Poolse pruimenboter en gefermenteerde snijbiet. 

Lees hier meer over Rijke oogst.

Bron: website Kookboek van het Jaar


Over de auteur

Hebban Culinair

99 volgers
1 boek
0 favorieten


Reacties op: Rijke oogst is Kookboek van de Maand September

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken