Hebban vandaag

Leesclubs /

'Ritueel' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de speciale Hebban Thriller leesclub 166. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Ritueel' van Isa Maron, deel 3 in de serie ‘De Noordzeemoorden’.

Over Ritueel:
In 2014 veroverde Isa Maron de boekhandels en lezers met deel 1 en 2 van de succesvolle serie ‘De Noordzeemoorden’; een knap geconstrueerde, vierdelige thrillerserie die de lezer meevoert van Amsterdam naar Texel, en verder op een tocht langs de kille Noordzee. Op overtuigende wijze schiep Maron een beklemmende wereld waarin de levens van rechercheur Maud Mertens en student Forensisch Onderzoek Kyra Slagter samenkwamen. Vele lezers raakten in de ban van de verdwijning van Sarina, de zus van Kyra. In Ritueel, deel 3 van de serie, raakt het onderzoek naar de vermissing van Sarina in een stroomversnelling en zowel Kyra als Maud beseffen dat de zaken waar ze aan werken veel groter zijn dan ze ooit hadden kunnen vermoeden...

Over Isa Maron:
Isa Maron (Utrecht, 1965) is een Nederlandse auteur van misdaadromans. Ze studeerde economische wetenschappen en psychologie in Amsterdam. Na haar studie werkte ze als marketeer bij onder andere Wolters Kluwer en Ahold. Sinds 2002 is ze met haar eigen bedrijf actief op het gebied van coaching en human resources. Maron debuteerde in 2008 met Passiespel, een thriller over een werkende moeder die in de ban raakt van haar SM-minnaar. Het boek werd lovend ontvangen en won de prijs van ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2008'. In 2010 volgden Verboden verleden en de minithriller Vrij zwemmen. In 2011 kwam Schaduwkant uit. Verder schreef Maron een aantal korte verhalen in verhalenbundels die ook in weekbladen als Margriet verschenen. In juli 2014 publiceerde ze Galgenveld, het eerste deel van haar vierdelige serie 'De Noordzeemoorden', met rechercheur Maud Mertens en student forensisch onderzoek Kyra Slagter in de hoofdrollen. Nog in hetzelfde jaar volgde IJskoud. In 2015 verscheen het derde deel, Ritueel.

Uitgeverij The House of Books stelt 20 leesexemplaren beschikbaar.

Isa Maron zal in deze leesclub lezersvragen beantwoorden.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek, mits je lid bent van het Thriller Security Korps.

Voorwaarde:
Als teamlid van het Thriller Security Korps moet je de laatste 6 maanden aan minstens 1 leesclub volledig en actief hebben deelgenomen. Dan krijg je de eerste voorkeur!

Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld:
a. je leeftijd in
b. waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en
c. is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op woensdag 2 december 2015 om 24.00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Ritueel' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Isa Maron

Isa Maron

Ik ben auteur van de Noordzeemoorden, en verschillende losstaande thrillers. Ook...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken