Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Ritueel van Isa Maron tijdelijk voor € 2,99

Isa Maron is Auteur van de Maand op Hebban! Binnenkort verschijnt het vierde en laatste deel van 'De Noordzeemoorden'-reeks van Isa Maron, getiteld 'Eindspel'. Nog niet bekend met deze reeks? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je bestelt het derde deel 'Ritueel' nu voor slechts € 2,99.

Vele lezers raakten door de eerste twee delen van deze reeks al in de ban van de verdwijning van Sarina, de zus van het hoofdpersonage Kyra Slagter. In Ritueel, het derde deel van de serie, raakt het onderzoek naar de vermissing van Sarina in een stroomversnelling en zowel Kyra als Maud beseffen dat de zaken waar ze aan werken veel groter zijn dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

'De scènes vanuit het perspectief van de moordenaar waren echt een uitdaging om te schrijven,' vertelde Isa Maron al eerder in een interview met Hebban. 'Ik schrijf deze scènes als iedereen in huis naar bed is en het doodstil is. Mijn schrijfplek is in onze serre met aan twee kanten ruiten. Je staart eigenlijk in een complete duisternis en hebt geen flauw idee wat er buiten gebeurt. Dan ga ik op een gegeven moment als een neurotisch typje de gordijnen dichtdoen en een kaarsje aansteken om mezelf gerust te stellen. Het is vreemd om in het hoofd van zo’n verdorven persoon te zitten. Het idee dat deze mensen rondlopen zonder dat het ons opvalt, is verontrustend.'

Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Maud Mertens probeert via de voormalige bewoonster van het pand - de schatrijke, dementerende Ina Demsterwold - te achterhalen wie er achter deze gruweldaad schuilgaat. Ze stuit hierbij op een muur van stilzwijgen. Dan worden op het terrein van de villa veel meer lichaamsdelen gevonden en ontdekt Maud dat de vrouwelijke slachtoffers met vaste regelmaat begraven zijn. Wie zijn de dode vrouwen? Waar zijn de lichamen gebleven en is het te voorkomen dat er een volgend slachtoffer valt?

Intussen raakt ook het onderzoek naar de vermissing van Kyra's zus Sarina in een stroomversnelling. Zowel Kyra als Maud beseft dat de zaken waar ze aan werken veel groter zijn dan ze hadden kunnen vermoeden.


Nog instappen in deze spannende thrillerreeks? Dat kan! Je koopt het ebook van Ritueel nu voor slechts € 2,99. Onder andere bij de ECI.

Bestel Ritueel bij ECI Bestel IJskoud bij ECI Bestel Galgenveld bij ECIOver de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ritueel van Isa Maron tijdelijk voor € 2,99

 

Gerelateerd

Over

Isa Maron

Isa Maron

Ik ben auteur van de Noordzeemoorden, en verschillende losstaande thrillers. Ook...

Hebban Spots

Isa Maron Fanpage

87 volgers

Isa Maron is schrijfster en schrijfcoach. Ze debuteerde in 2008 met de thriller Passiespel. Daarna verschenen Verboden Verleden, de minithriller Vrij Zwemmen en Schaduwkant. In 2014 verscheen het...

Gesponsorde boeken