Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Roman in het verdomhoekje

Het is deze week thrillers en ander makkelijk behapbaar vakantielectuur wat de klok slaat in de Bestseller 60. De roman, en niet in de laatste plaats de literaire, heeft het eventjes zwaar te verduren.

Op de eerste plaats van de Bestseller 60 staat deze week niet een roman, maar een boek over powerfood. Rens Kroes, de zus van Doutzen, vertelt hoe je strakke nagels, een stralende huid en een zonnig humeur kunt kweken. Van Friesland naar New York is vanuit het niets direct doorgevlogen naar de toppositie van de CPNB-lijst.

De rest van de toptien wordt gevuld door een vijftal thrillers, boeken over bankiers en Voetbal International en de belevenissen van een loser. De eerste serieuze roman staat op plaats 7, De Japanse minnaar van Isabel Allende.

Romans zijn dun gezaaid in deze editie van de Bestseller 60. We zien de bekende namen zoals Adriaan van Dis, Griet Op De Beeck, Zia Haider Rahman, Leon de Winter, Maarten 't Hart en P.F. Thomése en dan hebben we het wel zo'n beetje gehad. Verse aanvoer komt van de Britse chicklitschrijfster Jill Mansell. In de soaproman Je bent geweldig schrijft ze over Hallie die het geluk heeft de perfecte man te hebben gevonden, maar tegelijkertijd vette pech blijkt te hebben: ze heeft niet lang meer te leven. En dan zijn er nog Flo en Tasha, die ook zo hun problemen in de liefde hebben. 

De CPNB-hitparade telt verder twee boeken waarbij actrice Isa Hoes direct en indirect is betrokken: de filmeditie van de roman De ontsnapping van Heleen van Royen (met hoofdrolspeelster Hoes op de cover) en het boek Toen ik je zag, waarin de voormalig soapactrice haar leven met Anthonie Kamerling heeft beschreven. Deze nieuwe editie bevat een voorwoord over de impact van het boek op de lezers.

De volledige versie van de Bestseller 60 is hier te vinden.Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Roman in het verdomhoekje

 

Gerelateerd

Over

Jill Mansell

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor ...

Gesponsorde boeken