Hebban vandaag

Nieuws /

Ronald Giphart kondigt nieuwe roman aan

Ronald Giphart kondigt de komst van een nieuwe roman aan via Instagram. En dat is vrij vlot na Harem, zijn meest recente roman, die in januari van dit jaar nog verscheen.

Op zijn Instagram-account deelt schrijver Ronald Giphart een foto van hem en zijn uitgever bij Podium, Joost Nijsen (Boekmakers #1). Onder het genot van een sprankelend glaasje water tekent Giphart het contract voor een nieuwe roman, die in mei 2016 moet gaan verschijnen.

Ronald Giphart schrijft bij de foto: 'Contract voor een nieuwe roman. Verschijnt mei 2016. (Geen champagne, zoals bij al die sjieke uitgevers, maar gewoon water.)'

In januari 2015 verscheen Harem, zijn meest recente roman. Recensent Sandra zegt daarover: 'In zijn nieuwste roman Harem vertelt Ronald Giphart een prachtig verhaal over vriendschap, liefde en vaderschap. Dit is een roman waarmee Giphart bewijst dat hij niet alleen voor een jeugdige doelgroep over seks kan schrijven, maar dat hij een verhaal kan vertellen dat boeit en tot nadenken stemt.'(****)

Daarnaast zal in januari 2016 een non-fictie boek verschijnen, ook bij Uitgeverij Podium, van Giphart in samenwerking met professor Mark van Vugt onder de titel Mismatch. Daarin beschrijven de auteurs hoe ons oeroude brein ons dagelijks misleidt met zijn programmering die gemaakt is voor onze prehistorische voorouderen, maar in de moderne tijd niet meer goed voldoet en zelfs problemen geeft.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

425 volgers
426 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Ronald Giphart kondigt nieuwe roman aan

 

Gerelateerd

Over

Ronald Giphart

Ronald Giphart

Ronald Giphart (1965) studeerde Nederlands en debuteerde in 1992 met zijn roman ...

Gesponsorde boeken