Advertentie

Hebban vandaag

Video /

De Week van het Luisterboek in de media

De Nederlandse media staan uitgebreid stil bij de Week van het Luisterboek en luisterboeken in het bijzonder. Gisteravond was in het RTL Nieuws een mooi item te zien met Hebban-redacteur Soraya Vink. Afgelopen zondag was er ook al aandacht voor de toenemende populariteit van luisterboeken in het Radio 1 programma 'De Perstribune' van Omroep Max. Woensdag is genomineerde Sander de Heer loge-gast bij Het MAX Avondconcert op Radio 4.

Bekendmaking op Radio 1

Uitzending 28 mei 13.00 uur

Actrice en presentatrice Hanna Verboom heeft de Hebban Award voor het beste luisterboek van het jaar gewonnen. Dat is zondagmiddag bekendgemaakt door Sander Verheijen, de hoofdredacteur van boekensite hebban.nl in het NPO Radio 1-programma De Perstribune van Omroep MAX. 

Luister hier het fragment

RTL Nieuws

Uitzending 22 mei 19.30 uur

Sander de Heer is stemacteur en spreekt regelmatig luisterboeken in. Hij is ook de stem achter verschillende tekenfilmpersonages, zoals meneer Krabs in SpongeBob. Maar een heel boek voorlezen is toch andere koek. De Heer is in deze Week van het Luisterboek genomineerd voor de Hebban Award voor het Beste Luisterboek. 

Fragment uit RTL Nieuws. Uitzending 22 mei, 19.30 uur

De Perstribune

Uitzending 21 mei 12.30 uur

In de dertiende editie van 'De week van het luisterboek' staat wederom het steeds populairder wordende luisterboek centraal. Toch had het weinig gescheeld of deze week was geruisloos verdwenen. Mediadeskundige Ron Vergouwen sprak met organisator Sander Verheijen (Hebban.nl) en met genomineerden voor de Hebban Award voor Beste Luisterboek. 

Luister hier het fragment

Nog meer Week van het Luisterboek bij Omroep Max

Woensdag 24 mei is Sander de Heer logegast bij het MAX Avondconcert. Voorafgaand aan het concert en in de pauze vraagt presenator Wouter Pleijsier of Christian Kuyvenhoven naar de rol van (klassieke) muziek in het leven van de gast en laat de gast zelf muziek horen die van invloed is geweest op zijn/haar leven. Natuurlijk wordt er ook stil gestaan bij de nominaties voor de Hebban Award voor Beste Luisterboek en het werk van Sander de Heer als stemacteur.

Klik hier voor meer informatie Over de auteur

Week van het Luisterboek

10 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: De Week van het Luisterboek in de media

 

Gesponsorde boeken