Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Saskia Noort laat karakter veilen

Voor het goede doel stelt bestsellerauteur Saskia Noort - zoals 't hoort geheel belangeloos - een personage beschikbaar. Degene die het hoogste bod uitbrengt tijdens Serious Request-actie 'Hands off our girls', ziet zijn of haar naam vereeuwigd in Noorts volgende thriller.

Je moet wel een uitzonderlijk groot fan zijn van Saskia Noort óf het goede doel een bijzonder warm hart toedragen (of allebei, kan ook), wil je zeshonderdvijfendertig euro doneren voor een plekje in de volgende thriller van de jongste winnaar van de GNM Meesterprijs. Dat was namelijk het bedrag dat dinsdag 23 december aan het eind van de middag hiervoor geboden werd. Overigens kan het bedrag nog oplopen: het is immers een veiling en die duurt nog ruim vijf dagen.

Noort 'verkoopt' een karakter in haar nieuwe, nog titelloze thriller in het kader van de actie Hands off our girls van radio 3FM. Drie diskjockeys laten zich deze week opsluiten in het Glazen Huis in Haarlem om zo veel mogelijk geld op te halen ter bestrijding van seksueel geweld tegen vrouwen en meisjes in conflictgebieden.

Het te veilen personage is een van de 360 'goederen' die dezer dagen onder de hamer komen. Zo kan er ook worden geboden op een door gedetineerden 'gepimpte' kast, een foute kersttrui, een elektrische gitaar uit een 3d-printer, een compleet georganiseerd huwelijk of een huispak van Roy Donders.

Wie zijn of haar naam vereeuwigd wil zien in de volgende geheide kaskraker van Saskia Noort, kan hier terecht.    Over de auteur

Hebban Crew

1927 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Saskia Noort laat karakter veilen

 

Gerelateerd

Over

Saskia Noort

Saskia Noort

Saskia Noort (Bergen, 1967) studeerde journalistiek en theaterwetenschap in Utr...