Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Hebban zoekt 50 lezers voor thrillerdebuut Dochter van het moeras

door Hebban Crew 17 reacties
Karen Dionne debuteert met een thriller die zich kan meten met de film 'Nell' en het boek 'Kamer' ('Room') van Emma Donoghue. Half mei verschijnt Dochter van het moeras en wij zoeken vijftig gemotiveerde en enthousiaste lezers voor een Hebban Buzz! Lees alvast een voorproefje en schrijf je snel in!

Karen Dionne woonde jarenlang met haar man en kind in de wildernis van Upper Peninsula, Michigan, waar zij zichzelf ‘de wetten van de wildernis’ leerden, een uitstekende basis voor dit boek. We hebben twee losse fragmenten voor je waardoor je een goed beeld krijgt van het boek.

‘Dochter van het moeras is een indrukwekkend thrillerdebuut. Een aanrader!’- Lee Child

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.

'This gorgeously written eerie suspense novel gave me chills... I loved it.' - Karin Slaughter

Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.

'If you only read one thriller this year, make it The Marsh King's Daughter. It's sensational.' - Clare Mackintosh

Lees hier twee losse fragmenten

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Dochter van het moeras verschijnt op 15 mei bij De Fontein.

Doe mee met de Hebban Buzz!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag ontdekken hoe spannend en bijzonder Dochter van het moeras is? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Buzz met dit boek. We zoeken 50 lezers, die vier social media-berichten plaatsen over het boek én een recensie op Hebban op 1 juni. Meer weten over buzzen? Kijk hier.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban zoekt 50 lezers voor thrillerdebuut Dochter van het moeras

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Buzz - Dochter van het moeras

28 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor de thriller Dochter van het moeras, van Karen Dionne (Uitgeverij De Fontein). We gaan buzzen! Onze hashtag is #hebbanbuzz.Heb je een vraag, mail dan naar...

Gesponsorde boeken