Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de leesclub met 'De erfenis van Richard Grenville'

door Debbie (Hebban Crew) 9 reacties
Deze week verscheen het langverwachte derde deel van de fantasyserie De verborgen universiteit van Natalie Koch: De stad van de alchemist. Om lezers die nog niet bekend zijn met deze reeks een kans te geven aan boord te springen en te genieten van in totaal een paar duizend bladzijden vol avontuur, spanning en verwondering, gaan we een leesclub doen met het eerste deel: De erfenis van Richard Grenville.

Als de negentienjarige Alexa Westerhof een semester aan een kleine Londense universiteit gaat studeren, ontdekt ze al snel dat het gotische gebouw geheimen herbergt, geheimen die ook haar leven voorgoed zullen veranderen. Een dramatische gebeurtenis op de campus brengt haar in contact met magi, mensen met bijzondere krachten, waar ze zelf ook over blijkt te beschikken. Terwijl ze colleges volgt en van het studentenleven geniet, bestudeert ze in het geheim magie en leert haar krachten ontwikkelen. Ze ontdekt dat Londen vol geheime plekken zit, van verborgen kelders en kroegen tot spookmetrostations, en het wordt haar vooral duidelijk dat ze tegenover de buitenwereld niets mag loslaten over deze wereld.
Intussen gebeuren er raadselachtige dingen; als eerst een docent en daarna haar huisgenote, het dromerige goth-meisje Rain, ten prooi vallen aan een onverklaarbare bewusteloosheid, gaat ze op onderzoek uit. Iemand houdt haar in de gaten, maar wie – en waarom?

De erfenis van Richard Grenville is het eerste deel van de trilogie De verborgen universiteit. Het is een verhaal over magie, een kunst en wetenschap die nog springlevend is – maar hoe lang nog?


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis.

Ga naar de speciale leesclubpage voor De erfenis van Richard GrenvilleOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
411 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met 'De erfenis van Richard Grenville'

 

Gerelateerd

Over

Natalie Koch

Natalie Koch

Natalie Koch is musicoloog. Ze werkte als muziekjournalist en schreef toeli...

Hebban Spots

De erfenis van Richard Grenville

79 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek De erfenis van Richard Grenville, het eerste deel van de trilogie De verborgen universiteit van auteur Natalie Koch (Uitgeverij Q). We zijn op Facebook en...

Gesponsorde boeken