Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de leesclub met de spannende roman 'De man die zijn baas liet verdwijnen'

door Hebban Crew 3 reacties
Ambities en frustraties op de werkvloer, die twee gaan vaak niet samen. Met zijn debuutroman 'De man die zijn baas liet verdwijnen' schrijft Jaap Stroosnier een onverwacht verhaal over zaken doen. Op Hebban lees je een Sneak Preview en kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub.

De ambitieuze maar dromerige jonge zakenman Jack Kempinski begint aan een veelbelovende baan bij een groot bedrijf. Al snel komt hij erachter dat zijn baas hem op een geraffi neerde manier wil laten opdraaien voor illegale praktijken op kantoor. Jack wil wraak en begint ermee zijn de dochter van de baas te verleiden. Waarom wil de jonge zakenman Jack Kempinski zijn baas om zeep helpen? Welke rol speelt zijn broer Tom, een gesjeesde medicijnenstudent? Geleidelijk worden de drijfveren van de hoofdpersonen onthuld, met vreemde kantoorscènes, een absurd sollicitatiegesprek, een roerig privéleven met zinloze seks en functioneel geweld. 


Volgens zijn auteursbiografie is Jaap Stroosnier een gentleman, een headhunter, een schrijver en een kunstschilder. Hij werkte eerder in verschillende managementfuncties bij multinationals. ‘Ze hebben er geen idee van met wat voor vreemde gedachten ik rondloop’, aldus de auteur. In twaalf jaar tijd versleet hij zelf negen bazen.

Benieuwd geworden naar deze spannende roman? Lees een fragment via onderstaande roze knop!

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan enthousiaste lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban.Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met de spannende roman 'De man die zijn baas liet verdwijnen'

 

Gerelateerd

Over

Jaap Stroosnier

Jaap Stroosnier

Jaap Stroosnier is een headhunter, een schrijver en een kunstschilder. Hij werk...

Hebban Spots

Man die zijn baas liet verdwijnen

9 volgers

Welkom bij de leesclub rond De man die zijn baas liet verdwijnen, de debuutroman van Jaap Stroosnier (Karakter Uitgevers). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail...


Gesponsorde boeken