Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de leesclub met de thriller 'Moordenaarsstorm'

door Hebban Crew 1 reactie
Schrijfster en actrice Inge Ipenburg is terug met een nieuw spannend boek! 'Moordenaarsstorm' is het eerste deel van de Siciliaanse Kronieken, met een omgeving die schrijfster zelf goed kent. Op Hebban lees je een Sneak Preview en kun je je inschrijven voor een Hebban Leesclub.

Na een juryvoorzitterschap bij de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige thriller, raakte Inge Ipenburg geïnspireerd om zelf de pen op te pakken. In 2014 verscheen haar eerste boek Het gerecht, een jaar later gevolgd door Een schitterend ongeluk. Naast haar boeken is Ipenburg ook een veelgevraagd voorlezer voor een grote hoeveelheid luisterboeken.

Het idee voor Moordenaarsstorm is ontstaan in het kleine Siciliaanse dorp waar Ipenburg zich regelmatig terugtrekt om te schrijven.

Maxine Steenstra woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt. Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek?

Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde. Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden.

Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

Benieuwd geworden naar deze spannende thriller? Lees een fragment via onderstaande roze knop!

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Op maandag 15 april presenteert Inge Ipenburg haar nieuwe thriller Moordenaarsstorm bij boekhandel Scheltema in Amsterdam (Rokin 9). Het tweede deel, De mannen vallen, verschijnt in juni bij uitgeverij Pepper Books.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban.Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met de thriller 'Moordenaarsstorm'

 

Gerelateerd

Over

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg (1957) is een Nederlandse schrijfster, evenwel vooral bekend als a...

Hebban Spots

Moordenaarsstorm

15 volgers

Welkom bij de leesclub rond Moordenaarsstorm, het eerste deel van de nieuwe thrillerreeks van Inge Ipenburg: Siciliaanse Kronieken (PEPPER Books). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag...


Gesponsorde boeken