Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Lezen /

Schrijf je in voor de leesclub met de waargebeurde thriller 'Zwarte golven'

door Hebban Crew 5 reacties
Nachtmerries in thrillers zijn vaak fictief. Het boottochtje in dit spannende boek is echter ontleend aan een echte ervaring. Debutant Eric Wewerinke verwerkte het in zijn thriller 'Zwarte golven'. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Lees op Hebban een fragment en schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Marketeer Eric Wewerinke heeft weken met een psychopaat op zee gezeten, op een zeilboot. Over deze bizarre reis heeft hij nu een boek geschreven. Een superspannend waargebeurd verhaal dat leest als een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn.

Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen reisgenote Julia en Tim de meest fantastische verhalen van Robert. Maar gedurende de reis begint hij zich steeds merkwaardiger te gedragen. Gaandeweg komt Tim erachter dat Robert niet de man is die hij leek. Gaat Tims fantasie met hem op de loop na weken op zee, of heeft hij hier te maken met een psychopaat?

Ben jij benieuwd geworden naar Zwarte golven? Lees dan snel een fragment via onderstaande knop.

Lees een fragment

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief Over de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met de waargebeurde thriller 'Zwarte golven'

 

Gerelateerd

Over

Eric Wewerinke

Eric Wewerinke

Eric Wewerinke (1973) is een Nederlandse schrijver. Zijn autobiografische thrill...

Hebban Spots

Zwarte golven

19 volgers

Welkom bij de leesclub rond Zwarte golven, de waargebeurde thriller van Eric Wewerinke (Uitgeverij Water). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken