Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de Leesclub met 'Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)'

Het heeft even geduurd voordat Astrid Harrewijn met een nieuwe roman ten tonele verscheen, maar nu is het eindelijk zover! Drie vrienden delen lief, leed en een voordeur met elkaar; dat belooft een heerlijke feelgood! Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) wordt binnenkort besproken door de Hebban Leesclub! Meedoen? Geef je op!

Noor, de ideale vriendin en dochter, krijgt een prachtige baan aangeboden als conservator bij het Van Gogh-Museum. Een kans die ze met beide handen aangrijpt, ook al moet ze ervoor van Maastricht naar Amsterdam verhuizen. Deze drastische stap wordt haar niet in dank afgenomen door haar vriend en ouders. Haar jongere zusje Kiki, nog geen dertig, bewust single, wild en onbezonnen, werkt voor kunstenaar Jeff Koons en brengt zijn nogal spraakmakende tentoonstelling naar het Stedelijk in Amsterdam. En dan is er nog Noors studievriend Joost, een archeoloog en kunsthistoricus die als adviseur bij het Rijksmuseum werkt.Noor, Kiki en Joost betrekken samen een ietwat verwaarloosd pandje aan de Herengracht. Ze delen lief, leed en de voordeur met elkaar en kennen maar één harde regel: thuis wordt er niet gesproken over werk. Tot Noor op een groot schandaal in de kunstwereld stuit. Haar vrienden moet ze erbuiten houden, haar geliefde wil niets horen over het werk dat ze belangrijker schijnt te vinden dan een leven met hem, en als ze niet oppast brengt ze zichzelf ook nog in gevaar.

Lees hier vast een voorproefje uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)


Meedoen?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! Je kunt je tot 23 februari inschrijven.

Kijk snel op de leesclubpagina van Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de Leesclub met 'Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)'

 

Gerelateerd

Over

Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn

De Nederlandse schrijfster Astrid Harrewijn (1963) heeft rechten gestudeerd en h...

Hebban Spots

Drie vrienden, een huis

79 volgers

Welkom bij deze Hebban Leesclub met het boek Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn (Uitgeverij Boekerij). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub,...

Gesponsorde boeken