Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de leesclub met 'Liegbeest'

door Hebban Crew 1 reactie
In de nieuwe thriller van Jet van Vuuren lijkt niemand eerlijk, want iedereen heeft een verborgen agenda. Maar waarom hebben mensen een reden om te liegen? Op Hebban lees je nu een Sneak Preview van 'Liegbeest' en kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub waarin de auteur ook vragen zal beantwoorden.

Jet van Vuuren staat bekend om haar oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwen die vaak een bepaalde achtergrond hebben, of een tikkeltje verknipt zijn. Ook in haar nieuwe thriller Liegbeest vinden we een raadselachtige vrouw.

Jochem Nijhoff is vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn oud-jaargenoten van het Utrechts studentencorps verheugt hij zich op hun vijfde lustrum dat dit keer in zijn buitenhuis op de Veluwe gevierd wordt. Toch verloopt niet alles even feestelijk als gepland. Vlak voor het lustrum valt een van zijn studievrienden van zijn paard en komt te overlijden. De politietwijfelt over de doodsoorzaak en er volgt een onderzoek.

Kort daarna wordt Jochem met de dood bedreigd en krijgen ook de andere jaargenoten vreemde appjes waaruit blijkt dat iedereen het volgende slachtoffer kan zijn. Jochem geeft zijn secretaresse Roos de opdracht op zoek te gaan naar een betrouwbare poetsvrouw voor zijn weekendfeestje. Een vrouw die de rotzooi vanhem en zijn vriendjes opruimt en tevens haar mond houdt.

Die vrouw is Hannah, een kennis van Roos. Hannah is gescheiden, bijna even oud als Roos en een alleenstaande moeder met een forse hypotheek. Jochem betaalt goed en Hannah kan het geld goed gebruiken.Bovendien kan ze zwijgen, heeft ze tegen Jochem gezegd toen hij vertelde dat er tijdens het lustrum vaak herinneringen aan hun groentijd worden opgehaald. Maar spreekt Hannah de waarheid als ze zegt haar mond te houden? En hoe oprecht is Roos naar haar werkgever? Hoe zit het met de leugens van Jochem en zijn vrienden als ze stuk voor stuk iets voor elkaar te verbergen hebben?

Niemand is eerlijk, iedereen liegt; iedereen heeft een reden om te liegen en Hannah nog het meest…


Benieuwd geworden naar deze thriller? Op Hebban lees je nu een Sneak Preview:

Naar de Sneak Preview

Liegbeest verschijnt op 14 januari bij Karakter Uitgevers.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Smaakt dit voorproefje naar meer? Op Hebban starten we binnenkort een leesclub met de nieuwe thriller van Jet van Vuuren, waarin zij ook vragen van lezers zal beantwoorden. Schrijf je dus snel in!Over de auteur

Hebban Crew

2554 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met 'Liegbeest'

 

Gerelateerd

Over

Jet van Vuuren

Jet van Vuuren

Sinds 2011 schrijft Jet van Vuuren oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoo...

Hebban Spots

Liegbeest

21 volgers

Welkom bij de leesclub rond Liegbeest, de nieuwe thriller van Jet van Vuuren (Karakter Uitgevers). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...