Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de leesclub 'Misschien ooit' van Colleen Hoover

door Debbie (Hebban Crew) 1 reactie
Zwijmelde je weg bij de New Adult-boeken van Colleen Hoover? Onlangs verscheen haar nieuwste roman; Misschien ooit is een muziaal gepassioneerd liefdesverhaal dat je letterlijk met al je zintuigen beleeft. Dit boek wordt binnenkort besproken door de Hebban Leesclub! Meedoen? Geef je op!

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer's block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

Lees hier een voorpublicatie

Inschrijven

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! Meld je voor 22 februari aan!

Kijk snel op de Leesclubpagina van Misschien ooit! Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
411 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub 'Misschien ooit' van Colleen Hoover

 

Gerelateerd

Over

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) schreef haar eerste boek Slammed na het horen van een lied...

Hebban Spots

Misschien ooit

80 volgers

Welkom bij deze Hebban Leesclub met het boek Misschien ooit van Colleen Hoover (Uitgeverij Zomer & Keuning). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is...

Gesponsorde boeken