Hebban vandaag

Nieuws /

Schrijf je in voor een Debuten Leesclub met Zoutberg

Volgende week starten we met de vijfde editie van de Debuten Leesclub. We lezen 'Zoutberg' van Anne Neijzen. Een roman over vaderschap, verantwoordelijkheid en verraad. Hebban verloot 15 exemplaren van dit boek. Deelnemen aan deze leesclub? Meld je nu aan!


De grootvader van Anne Neijzen importeerde ansjovis uit Spanje, totdat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. De Duitsers namen het zoutpakhuis in beslag, waardoor de familie geen middelen meer had om te kunnen ruilen met de boeren in de omgeving. Deze geschiedenis en de afgesloten zoutberg inspireerden Anne Neijzen tot het schrijven van haar debuutroman Zoutberg. Volgende week start een leesclub met dit debuut!

Over Zoutberg :
De gepensioneerde advocaat Paul van Deelden wordt een Spaanse politiecel binnengeleid. Als iemand zijn rechten kent, is hij het wel. ‘Ik zit hier als vader,’ zegt hij, maar zijn zoon weet van niets. In het Spaanse vissersdorp is één man die niet verbaasd is over de komst van Paul. Hun geschiedenis gaat terug tot de Tweede Wereldoorlog, een jongensvriendschap en een moment van onbezonnenheid, dat hun beider levens blijvend tekende.

Aanmelden
Wil jij meedoen aan deze leesclub met Zoutberg ? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft namens uitgeverij Nieuw Amsterdam 15 exemplaren weg! 

Kans maken op een exemplaar van Zoutberg en deelname aan de leesclub?
1. Volg de Debuten Leesclub Page op Hebban.
2. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 28 augustus. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Debuten Leesclub.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Schrijf je in voor een Debuten Leesclub met Zoutberg

 

Gerelateerd

Over

Anne Neijzen

Anne Neijzen

Anne Neijzen (1963) werkt als advocaat en coach. Ze won verschillende schrijfwed...

Gesponsorde boeken