Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor Buzz Leesclub 'Albert moet naar huis'

door Debbie (Hebban Crew) 2 reacties
Het nieuwste boek van auteur Homer Hickam, Albert moet naar huis, is een humoristische roadnovel, gebaseerd op ware feiten. Een familielegende over een man, zijn vrouw en haar alligator genaamd Albert vormde de basis voor deze prachtige geschiedenis, waar de auteur alles uit de kast haalt. Fans van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween en Het leven van Pi zullen genieten van dit charmante, grappige en aangrijpende verhaal.

'Die alligator eruit of ik eruit,' roept Homer Hickam (de vader van de schrijver) op een dag tegen zijn vrouw Elsie.
Elsie kreeg Albert de alligator van een oude geliefde toen ze met mijnwerker Homer trouwde. Albert woont sindsdien in de badkamer, totdat Homer zijn ultimatum stelt en Elsie besluit dat ze dan Albert maar naar Florida moeten brengen, waar hij thuishoort.
En zo begint een lange reis door Amerika, waarbij ze regelmatig van de rechte weg afraken. Want dat gebeurt nou eenmaal als je een alligator in een badkuip op de achterbank van je zwarte Buick vervoert.

Lees hier een voorpublicatie

Een Buzz Leesclub

Een Buzz Leesclub combineert de beste onderdelen van het Hebban Buzzboek en de Hebban Leesclub. Dat betekent dat we zoals gewoonlijk actieve deelname van je verwachten aan de leesclub en een lezersrecensie zodra je het boek uit hebt, maar ook dat je het een en ander op social media laat horen. De exacte voorwaarden vind je in het inschrijfformulier. Ben je een enthousiaste leesclubdeelnemer die toch al op twitter of facebook jubelt over het ontvangen van een winnend boek en eigen recensies deelt op social media, dan is dit niets nieuws voor je.

Ga naar de leesclubpage van Albert moet naar huisOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor Buzz Leesclub 'Albert moet naar huis'

 

Gerelateerd

Over

Homer Hickam

Homer Hickam

Homer Hickam heeft gewerkt als mijnwerker, duikinstructeur, NASA-ingenieur ...

Hebban Spots

Albert moet naar huis

60 volgers

Welkom bij de Buzz Leesclub rond het boek Albert moet naar huis van auteur Homer Hickam (Uitgeverij HarperCollins). De hashtag voor deze Buzz Leesclub is #hebbanbuzz of #hebbanleesclub Het...

Gesponsorde boeken