Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Schrijf je nu in voor de Feelgood Leesclub Het huis aan de rand van de hemel

De Feelgood Leesclub start binnenkort met 'Het huis aan de rand van de hemel' van Bettina Storks; een indrukwekkende roman vol complexe familiegeheimen. Hebban mag namens uitgeverij A.W. Bruna 15 gratis exemplaren verloten. Meedoen? Geef je op!

Santa Montefiore meets De Oorlogsbruid in de zomerroman Het huis aan de rand van de hemel. Het debuut van de Duitse Bettina Storks speelt zich deels af in het heden en deels in de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 23 juni is dit boek overal verkrijgbaar, maar jij kan het als Feelgood Leesclub-deelnemer al eerder lezen! Meedoen? Geef je op! 

AANMELDEN

Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft namens uitgeverij A.W. Bruna 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen?
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Het huis aan de rand van de hemel op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 27 mei 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub.

OVER HET HUIS AAN DE RAND VAN HEMEL
Lizzy Tanner leidt een gelukkig leven met haar gezin. Ze hebben geen geldproblemen en als het nodig is schiet Lizzy's grootvader Bodo - het hoofd van een horlogedynastie in Baden - te hulp. Aan dit zorgeloze, luxe leven komt een einde als Bodo sterft. Niet alleen heeft hij het landgoed van de familie in de Vogezen aan twee totale vreemden nagelaten, ook heeft hij Lizzy een opdracht gegeven vanuit het graf: zoek naar de waarheid. Zorg dat er gerechtigheid komt. Haar zoektocht leidt naar de jaren dertig. En wat Lizzy ontdekt zal haar familie in een nieuw daglicht plaatsen. Ze zal moeten kiezen tussen vertrouwen en smaad, waarheid en vergeving, tussen haar familie en de overtuiging wat juist is. Lees een fragmentOver de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de Feelgood Leesclub Het huis aan de rand van de hemel

 

Gerelateerd

Over

Bettina Storks

Bettina Storks

Bettina Storks, geboren in 1960 in het Duitse Waiblingen, woont in Bodman-Ludwig...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken