Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Blow-up'

De Vlaamse thrillerauteur Belinda Aebi levert met 'Blow-up' haar laatste thriller rond de Gentse onderzoeksrechter Maud Gelderman af. Ze kondigde eerder aan de volledige opbrengst aan Artsen zonder Grenzen te doneren. We gaan het boek bespreken in een Hebban Leesclub en daar kun je je nu voor inschrijven.

Een enorme knal. Metaal op metaal. Een fiets die door de lucht gekatapulteerd wordt. Een lichaam schuift over het wegdek, botst tegen de vangrail en blijft roerloos in de grasberm liggen. Saskia, een jonge amateurfotografe, gelooft haar ogen niet wanneer ze rond middernacht getuige is van een afschuwelijk verkeersongeluk. Op het moment van de aanrijding zit ze met haar vriend Ruben in de uitkijkpost van een oude watertoren om beelden te schieten van een vos en haar welpjes. Maar wat ze door haar lens ziet is iets helemaal anders. Een donker silhouet, zwalpend en duidelijk onder invloed van drank, stapt uit de wagen. Klik. Totaal verbijsterd zoomt Saskia in op zijn gezicht. Klik. Haar ogen sperren zich open van herkenning. Haar blik glijdt naar zijn wagen. Klik. En dan scheurt hij ervandoor…

Maud Gelderman en haar team staan voor een raadsel. Wie heeft het slachtoffer, een jonge studente uit Gent, voor dood achtergelaten? Wat heeft de dader nog meer te verbergen? Het bewijs bevindt zich op de geheugenkaart van een Canon. Maar waar blijft Saskia?

Lees hier een fragment uit Blow-up


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 23 maart inschrijven voor deze leesclub.

Ga naar de speciale leesclubpage voor Blow-upOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Blow-up'

 

Gerelateerd

Over

Belinda Aebi

Belinda Aebi

Belinda Aebi (1959) werkte 26 jaar als manager van de juwelenafdeling bij de fi...

Hebban Spots

Blow-up

50 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Blow-up van Belinda Aebi (Uitgeverij Manteau). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is #hebbanleesclub. De leesclub rond de...

Gesponsorde boeken