Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'De Jager variant'

Ron Hartman heeft op eigen kracht het eerste deel van zijn tweedelige thriller uitgebracht: De Jager variant. Voor hem betekent deze publicatie het begin van zijn carrière als verhaler. We gaan het boek bespreken in een Hebban Leesclub en daar kun je je nu voor inschrijven!


Erik de Jager, AIVD-agent, hooggespecialiseerd in communicatie en ICT, is undercover bij de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Business Relations Incorporated, om te achterhalen hoe ultra-geheime innovaties van Nederlandse topbedrijven steeds worden gestolen en vroegtijdig onder een andere naam op de markt komen.

Als hij ontdekt dat hij in werkelijkheid door zijn eigen directeur is uitgeleverd aan de Amerikaanse maffia, stopt hij onmiddellijk met zijn opdracht en duikt onder. In het nauw gedreven zetten B.R.I. en zijn directeur hem neer als verrader en zenden hem een zeer dringende, persoonlijke 'boodschap', waardoor hij in hun ogen geen andere keuze heeft dan terugkomen en de opdracht afmaken. De boodschap werkt averechts. Opgejaagd door binnenlandse en buitenlandse organisaties en veiligheidsdiensten begint Erik aan een kruistocht om alle betrokkenen ter verantwoording te roepen.

Lees hier een fragment uit De Jager variant


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 29 maart inschrijven voor deze leesclub.

Ga naar de speciale leesclubpage voor De Jager variantOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'De Jager variant'

 

Gerelateerd

Over

Ron Hartman

Ron Hartman

Op de MULO en de HBS had ik een grondige hekel aan taal in het algemeen, Nederla...

Hebban Spots

De Jager variant

33 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek De Jager variant van Ron Hartman (Uitgeverij Schrijverspunt). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is #hebbanleesclub. Deze...

Gesponsorde boeken