Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'De onbeminde vrouw'

Nele Neuhaus is een populaire auteur wiens boeken graag en met smaak worden gelezen door het lezerspubliek. Toch hebben we tot nu moeten wachten op de Nederlandstalige editie van haar debuut, het eerste deel in de Bodenstein & Kirchhoff-reeks. Uiteraard is er dan een Hebban Leesclub met gesigneerde exemplaren waar je je voor in kunt schrijven.

Door een lading hagel uit zijn eigen jachtgeweer komt de Frankfurtse hoofdofficier van justitie op een snelle, maar weinig fraaie manier om het leven. De mooie jonge vrouw die levenloos aan een uitkijktoren in de Taunus ligt, heeft zo weinig verwondingen dat een val eigenlijk niet de doodsoorzaak kan zijn. Hoofdinspecteur van de recherche Oliver von Bodenstein en zijn nieuwe collega Pia Kirchhoff zijn het met elkaar eens: bij de eerste dode was het zelfmoord, bij de tweede was het moord. Al gauw wemelt het van de motieven en verdachten. Maar wat heeft de officier van justitie de dood in gedreven?

Lees het interview met Nele Neuhaus: 'Nele Neuhaus brengt misdaad naar de Taunus'.


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 24 maart inschrijven voor deze leesclub.

Ga naar de speciale leesclubpage voor De onbeminde vrouwOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'De onbeminde vrouw'

 

Gerelateerd

Over

Nele Neuhaus

Nele Neuhaus

Nele Neuhaus (Münster/Westfalen, 1967) is het pseudoniem van Cornelia Löwen...

Hebban Spots

De onbeminde vrouw

73 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek De onbeminde vrouw van Nele Neuhaus (Uitgeverij Q). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is #hebbanleesclub. Deze leesclub...

Gesponsorde boeken