Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Gangster Anders'

Jonas Jonasson brak wereldwijd door met het malle verhaal van een oude man die het raam uit klom en de boel op stelten zette. Onlangs verscheen zijn nieuwste roman, met weer een lange, lange titel. We gaan 'Gangster Anders' bespreken in een Hebban Leesclub en jij kunt je inschrijven voor een gratis leesclubexemplaar.

Hebbanrecensent Guy raadt iedereen aan ook eens uit het raam te klimmen: 'Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand) is een bijzonder amusant en vrolijk verhaal. Een absurd maar toch erg vermakelijk avontuur dat plaatsvindt in het hedendaagse Zweden.
Fan van Jonas Jonasson, of wil je graag met hem kennismaken? Klim dan ook eens uit het raam, niet om te verdwijnen maar om deze luchtige roman te gaan kopen!'

Maar in dit geval is het makkelijker je gewoon even in te schrijven voor de Hebban Leesclub met dit boek. 


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 13 maart inschrijven voor deze leesclub.

Ga naar de speciale leesclubpage voor Gangster Anders en zijn vriendenOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Gangster Anders'

 

Gerelateerd

Over

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson (1961), geboren als Pär-Ola Jonas Jonasson, is een Zwee...

Hebban Spots

Gangster Anders en zijn vrienden

62 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Gangster Anders en zijn vrienden van auteur Jonas Jonasson (Uitgeverij Atlas Contact). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag...

Gesponsorde boeken