Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Gescheiden kamers'

door Debbie (Hebban Crew) 2 reacties
Umberto Eco was onder de indruk van deze leerling van hem, de jonge Italiaanse Pier Vittorio Tondelli. Tondelli kon nog net voor zijn zeer vroegtijdige dood (hij werd slechts 36 jaar) een Italiaanse bestseller afleveren. En nu mag ook Nederland genieten van deze roman. We gaan Gescheiden kamers bespreken in een leesclub waar je je nu voor in kunt schrijven.

Gescheiden kamers is een van oorsprong Italiaanse roman, homo-erotisch, literair, met verschillende lagen, een klassieker uit 1989, een bestseller in Italie, een roadnovel, grootsteeds, over een onmogelijke liefde, over rouw, met verfijnde omschrijvingen. Lees meer over het boek op de leesclubpage van Gescheiden kamers.

Let op: Gescheiden kamers is een literair werk, waar je een beetje voor moet werken. Het is geen vlotte 'Good read', en je zult na het lezen met vragen blijven zitten, maar juist daarom is het een uitermate geschikt leesclubboek voor de literaire lezer. Dus denk niet te licht over inschrijven voor deze leesclub. Lees de omschrijving en het fragment goed, maak je borst nat en duik er dan in of wijk uit naar een ander leesclubboek.

Lees hier een fragment uit Gescheiden kamers


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 27 april inschrijven voor deze leesclub. Wat verwachten we van je als je ingeloot wordt? Actieve deelname gedurende de volledige leesclubperiode (circa vier weken) en als slot een recensie als de kers op de taart.

Ga naar de speciale leesclubpage voor Gescheiden kamersOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Gescheiden kamers'

 

Over

Pier Vittorio Tondelli

Pier Vittorio Tondelli

Pier Vittorio Tondelli (1955-1991) is een van de gezichtsbepalende Italiaanse au...

Hebban Spots

Gescheiden kamers

33 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Gescheiden kamers van Pier Vittorio Tondelli (Gibbon Uitgeefagentschap). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is...

Gesponsorde boeken