Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood leesclub: De negen dagen van Rabbit Hayes

Anna McPartlin's nieuwe roman De negen dagen van Rabbit Hayes zit vol liefde, humor, leven en kracht, en raakt je recht in het hart. Voor de liefhebbers van Voor jou van Jojo Moyes is dit dé aanrader van 2016. Dit nieuwe boek wordt binnenkort besproken door de Feelgood Leesclub! Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen? 
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet De negen dagen van Rabbit Hayes op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub. 

Voorwaarden
* Aanmelden kan tot 10 februari 2016. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken. 
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub. 

OVER DE NEGEN DAGEN VAN RABBIT HAYES
Hier is een waarheid waar niemand omheen kan: het leven kun je niet sturen. Rabbit Hayes houdt van haar ‘gewone’ leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen – en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid...

Lees hier alvast een preview van De negen dagen van Rabbit Hayes Over de auteur

Jacky van Dijk

242 volgers
496 boeken
34 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood leesclub: De negen dagen van Rabbit Hayes

 

Gerelateerd

Over

Anna McPartlin

Anna McPartlin

Anna McPartlin (Dublin, 1972) studeerde marketing na een veelbewogen jeugd &ndas...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken