Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Een regenboog in de nacht van Claire King

door Jacky van Dijk 2 reacties
Claire King debuteert met een prachtig verhaal over het verlies van de onschuld, over verdriet en mededogen en de gevaren van een al te rijke fantasie: Een regenboog in de nacht wordt binnenkort besproken door de Feelgood Leesclub! Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Orlando 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen? 
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Een regenboog in de nacht op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub. 

Voorwaarden
* Aanmelden kan tot 13 januari 2016. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken. 
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub. 

OVER EEN REGENBOOG IN DE NACHT
Tijdens de lange, warme zomer, waarin haar Mamante verdrietig is om voor haar te zorgen, speelt de vijfjarige Pea elke dag in de weilanden achter hun huis in een slaperig dorpje in Zuid-Frankrijk.Wanneer ze Claude ontmoet, een man die net zoveel van zwerven door de velden lijkt te houden als zij en altijd tijd heeft om te spelen, denkt Pea dat ze een nieuwe vriend of misschien zelfs een nieuwe Papaheeft gevonden. Maar waarom vertrouwen de dorpelingen Claude niet en welk geheim herbergt hij in zijn vreemde, lege huis?Over de auteur

Jacky van Dijk

242 volgers
496 boeken
34 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Een regenboog in de nacht van Claire King

 

Gerelateerd

Over

Claire King

Claire King

Claire King is een bekroonde schrijfster van korte verhalen. Na haar studie in C...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken