Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Faking it van Cora Carmack

Cora Cormack begon met het eerder verschenen Losing it een zeer succesvolle New Adult-trilogie, deze haalde zelfs de New York Times bestsellerlijst. Het tweede deel, Faking it, is inmiddels ook in Nederland verschenen en wordt binnenkort besproken door de Feelgood Leesclub! Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Q 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! 
 
Wat moet je daarvoor doen?
1. Volg de speciale Leesclub Page van Faking it
2. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
3. Vul in het opmerkingenveld jouw schermnaam op Hebban in (dat is de naam die je achter www.hebban.nl/!/ ziet staan wanneer je je op je persoonlijke pagina bevindt).
4. Laat in het opmerkingenveld ook weten waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.  

Voorwaarden
* Aanmelden kan tot 15 februari 2016. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken. 
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub. 

OVER FAKING IT
Max heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten, niet haar ietwat ruige vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders gaan ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest en hun financiële steun zullen intrekken. Maar dan ontmoet ze Cade. Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn zal doen of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal lijkt…Over de auteur

Jacky van Dijk

241 volgers
495 boeken
34 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Faking it van Cora Carmack

 

Gerelateerd

Over

Cora Carmack

Cora Carmack

Cora Carmack is ‘ergens in de twintig’. Ze had leuke en saaie baantj...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken